Cart 0
 
webapps.gif

 

 

Apper

Leap Learning kan tilby en helt unik samling av utdanningsapper. Vi har utviklet mer enn 500 unike apper for grunnleggende lese- og skriveopplæring, matematikk, logikk og entreprenørskap. Det er flere måter å bruke appene våre på:

Leap Learning Web-apper

Du kan bruke web-appene våre i enhver nettleser på alle nyere enheter (som iPad, iPhone, Chromebook, Android, PC og Mac). For å bruke web-appene våre trenger du en internettforbindelse.

Appene er tilgjengelige på webapps.leaplearning.no. For å bruke appene, trenger du en lisens. Du kan kjøpe en lisens her.

Om dere ønsker å bruke appene på en skole, ta kontakt med oss for å prøve appene før dere kjøper dem.

Feide-innlogging

Web-appene våre støtter Feide-innlogging, både den tradisjonelle og Nye Feide (Feide 2.0).

 

NORSK

ENGLISH

Klikk på ikonene over for å gå til web-appene.

Leap Launcher med forhåndsdefinert layout

Leap Launcher med forhåndsdefinert layout

Normal app-oversikt på en Android-enhet

Normal app-oversikt på en Android-enhet

Leap Launcher for Android-apper

Alle våre 500+ apper er tilgjengelige som Android-apper. Når man installerer hundrevis av apper på en enhet kan det derimot se noe rotete ut. For å gjøre noe med dette, har vi utviklet vår egen launcher-app. En launcher-app kontrollerer layouten på hjem-skjermen på en Android-enhet

Leap Launcher er en launcher-app med en layout som er forhåndsdefinert av Leap Learning. Leap Launcher viser kun utdanningsappene fra Leap Learning, organisert etter kategori og vanskelighetsgrad. Leap Launcher har ikke en app drawer, og brukerne kan ikke endre på layouten. Alt er låst til den forhåndsdefinerte layouten, slik at alle appene ligger ryddig på sin plass.

1 Leap Store 2.2.37-2002037-192x192.png

Leap Store for Android-apper

Leap Store er vår egen App Store-app hvor man kan laste ned alle våre Android-apper. Denne appen er spesielt utviklet for bruk i Lærelabb-konseptet vårt, men den er også svært nyttig selv uten en lærelabb. Leap Store-appen kan lastes ned fra Google Play, og man trenger en lisens for å logge inn og laste ned appene. Kontakt oss for å kjøpe en lisens til Leap Store og/eller om du ønsker mer informasjon om Lærelabb-konseptet.

Klikk her for å gå til Google Play

Kliikk her for å laste ned fra vår egen server

Android-apper på Google Play

Alle våre 500+ apper er tilgjengelige som Android-apper. Android-appene våre er brukt på mer enn 300 skoler verden over. Du kan laste ned og installere Andoird-appene våre med vår egen Leap Store-app (se over). Du kan også laste ned et utvalg av våre apper på Google Play.

 
 
Last ned appene våre fra Google Play

Last ned appene våre fra Google Play

iOS-apper

iOS-appene våre brukes av mer enn 200 skoler i Norge. Et utvalg av appene er tilgjengelige for iOS og kan lastes ned fra App Store. Appene på App Store er tilgjengelige på norsk, engelsk og portugisisk.

 
 
Last ned appene våre fra App Store

Last ned appene våre fra App Store