Cart 0
 
 

Leap Learning

Leap Learning er et norsk selskap som har utviklet mer enn 500 modulære apper for grunnleggende lese- og skriveopplæring, matematikk, logikk og entreprenørskap. Mange kjenner også til eventyrene om Bokstavkongen og hvordan lydene fikk bokstaver.

Mer enn 200 skoler i Norge bruker apper fra Leap Learning.

Leap Learning har også utviklet et konsept som vi kaller “Leap Learning Lab”, hvor barna får ta ansvar for egen læring og utforske apper og oppgaver etter sitt eget ferdighetsnivå og i sitt eget tempo.

 
 
IMG-3597.JPG
 
Skjermbilde 2019-08-20 11.32.07.png

500 unike apper

Leap Learning kan tilby en helt unik samling av utdanningsapper. Vi har utviklet mer enn 500 unike modulære apper for grunnleggende lese- og skriveopplæring, matematikk, logikk og entreprenørskap. Appene er tilgjengelige på flere språk!

Gå til appene

 

Eventyrene

 
 

eventyrene om da lydene fikk bokstaver

Bokstavkongen er et veldig fengende og unikt pedagogisk konsept som har blitt brukt i den norske skolen i flere år i forbindelse med bokstavopplæring. Bokstavkongen, - da lydene fikk bokstaver, tar barna med inn i en helhetlig, fantasifull verden med et eventyr til hver av bokstavene. Opplegget kan være en god hjelp til å bevisstgjøre barna på lydsiden ved ord. Det er lagt vekt på å skille mellom lyd og bokstav, noe som er svært viktig i den begynnende leseopplæringen. Begrepene vokal og konsonant blir innført, samt at bokstavene da får henholdsvis rød og blå farge.

Eventyrene er illustrert med enkle fargerike figurer som er fantasistimulerende for barna. Barna skal ha god tid til å leve seg inn i historiene mens de ser på bildene. De fengende historiene er lest av Nils Nordberg. Historiene er også tekstet slik at de voksne selv kan lese sammen med barna hvis de ønsker det. Slik er det åpnet for å bruke flere av barnets sansekanaler for å feste assosiasjonene mellom lyd og bokstav. Ikke minst ligger det her til rette for å høre historiene mange ganger, slik at barna kan lære bokstavene godt.

Nedenfor finner du eventyrene som er laget av stillbilder og stemmen til Nils Nordberg som leser teksten.

Eventyrene passer fint til å vises på SMARTBoard eller med projektor i klasserommet. Velg hvilket eventyr du vil se i videovinduet her, eller klikk på linken under for å se eventyene på YouTube.

 

Bokstavkongesangen

Her kan du se en musikkvideo av et utdrag av Bokstavkongen-sangen og synge med. God fornøyelse! (For å laste ned teksten til hele sangen, klikk her.)

BOKSTAVKONGEN

(B. Adams/C. Ingebrigtsen/M. Read)

REFRENG:
VIL DU LÆRE DEG DIN ABC
ER DET LIKE LETT SOM 1 2 3
DET ER GØY Å LÆRE DET DU IKKE KAN
SYNG MED BOKSTAVKONGEN OG BLI MED OG DANS

A B C D E F G
Syng, så vil det skje
H I J K L M N
Snart så kan du det
O P Q R S T U
Og det vil du forstå
Med V og W X Y Z Æ og Ø og Å

VIL DU LÆRE DEG DIN ABC
ER DET LIKE LETT SOM 1 2 3
DET ER GØY Å LÆRE DET DU IKKE KAN
SYNG MED BOKSTAVKONGEN OG BLI MED OG DANS
SYNG MED BOKSTAVKONGEN OG BLI MED OG DANS

 

Et kjempefint og inspirerende opplegg! Kan brukes ved ordinær opplæring i småskolen og for elever med behov for spesialundervisning for å lære bokstaver. Vil også kunne brukes for barn og elever som ennå ikke er ”leseklar”, og som skal føres inn i bokstavenes verden.

Marianne Sandvik Tveitnes | Leder for PPT for Midt-Ryfylke

 

 
 

Våre produkter

Leap Learning kan tilby et stort utvalg av utdannignsmateriell. Våre modulære apper kan selvfølgelig brukes separat, men de kan også med fordel brukes som en del av Lærelabb-konseptet vårt. De er også del av Hotspot-konseptet vårt.

 

Utdanningsapper

Leap Learning har utviklet en unik samling av utdanningsapper. Per nå kan vi skilte med mer enn 500 apper, og disse dekker grunnleggende lese- og skriveopplæring, matematikk, logikk og entreprenørskap.

Appene er tilgjengelige som Android-apper og som web-apper. Layouten på Android-enheter kontrolleres av vår egen Leap Launcher-app. Vi har også et utvalg av iOS-apper på App Store.

Les mer…
 

Lærelabber

Vi har utviklet et nytt innovativt konsept som vi kaller Lærelabber. Her kombinerer vi teknologi og fysiske oppgaver slik at barn “lærer å lære”, uansett ferdighetsnivå. Lærelabbene har stasjoner, hvor hver stasjon har sitt eget formål. I lærelabbene jobber barna selvstendige og utforsker apper og oppgaver tilpasset eget nivå og i sitt eget tempo.

Les mer…

Bokstavkongen

Bokstavkongen har eventyrbok, arbeidshefte og bokstavslott som kan kjøpes i nettbutikken vår.

Eventyrene er også tilgjengelig som gratis videoe på Youtube.


 

humanitære prosjekter

Om din bedrift eller skoler ønsker et humanitært prosjekt eller en vennskapsskole, har Leap Learning lang erfaring med utdanningsprosjekter i utviklingsland.

Leap Learning har satt opp over 100 Lærelabber og Hotspots i mer enn 20 land verden over. Du kan lese mer om dette på den engelske versjonen av hjemmesiden vår.

Les mer…

 
Untitled-3.jpg